• DOLAR 32.575
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2428.45
  • ...
Tarım İşçilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Edinilen bilgiye göre; Yüreğir İlçesi`nde Koza Bulvarı ile Süleyman Vahit Caddesi`nin kesiştiği kavşakta bu sabah meydana gelen kazada, 11 kişi yaralandı. Yaralılar arasında durumunun ağır olanların da bulunduğu kaydedildi.

 

Süleyman Vahit Caddesinde seyir halinde olan 01 ZG 588 plakalı sebze yüklü pikabın, Koza Bulvarında ilerleyen ve içerisinde tarım işçilerinin bulunduğu 57 HC 124 plakalı minibüse yandan çarpması sonucu meydana gelen kazada, pikap çarpmanın etkisiyle devrildi. Minibüs ise, önce yakınlarda bulunan mermer kümelerine daha sonra da park halindeki başka bir araca çarparak durabildi.

 

Kazada minibüs içerisinde bulunan 9 kişi ile pikapta bulunan 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kısa sürede olay mahalline gelen cankur ekipleri ve ambulanslar bir bir yaralıları araçtan çıkarttı. Minibüsün şoför bölümünde sıkışan iki kişi demir kesici aletlerle uzun uğraşlarla çıkarılabildi. Adana Devlet Hastanesi başta olmak üzere çevre hastanelere kaldırılan yaralıların içerinde ağır yaralıların da bulunduğu öğrenildi.

 

Öte yandan; söz konusu kavşakta hemen her hafta bir kaza olduğunu belirten vatandaşlar, buraya trafik ışığı konulmamasının hata olduğunu belirterek, bir an önce buraya sinyalizasyon sisteminin konulmasını istediler. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir