• DOLAR 32.634
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2505.09
  • ...
`Şefkateli`ne saldırı halk ve İslam düşmanı güruhların işidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da hizmetlerde bulunan Şefkat Eli Derneğine, dün akşam saat 20.50’de, PKK/BDP’li bir grup tarafından molotoflu ve ses bombalı saldırı düzenlenmesi nedeniyle dernek yönetim kurulu yazılı açıklama yaptı.

Şefkateli Derneği Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Dün saat 20.45 te, PKK/BDP çevresi tarafından yönlendirilen çocuk çetelerden oluşan serseri bir grup,  Peygamber Sevdalıları ve Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi olan derneğimiz Şefkat Eli Derneğine taş, molotof kokteyl ve havai fişeklerle saldırmış ve derneğin altındaki dairenin camları kırmışlar. O saatte dernek binasında bulunan üyelerimizin müdahalesiyle saldırganlar kaçmıştır. Derneğimizde herhangi bir hasar olmamıştır” denildi.

Kurulduğu günden bu yana amacı halka İslami ve insani hizmet etmek olan derneklerine yönelik saldırının ancak halk ve İslam düşmanı olan güruhlar tarafından olabileceği belirtilen açıklamada, “Halkımıza kan ve gözyaşından başka bir şey vermeyen bu kesimi halkımıza şikayet ediyor ve bu menfur hadiseyi lanetliyor, üye ve gönüllülerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullanıldı. 

  (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir