• DOLAR 32.562
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2434.504
  • ...
Açık Kapı'ya 12 bin 449 başvuru yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya halkının sorunlarını yetkililere bildiren Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı Birimi çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan telefon, e-mail, faks, şahsen ve basın yolu ile gelen başvuruları ilgili birimlere yönlendirip başvuru sahiplerini bilgilendiren Açık Kapı’ya 2013 yılı içerisinde 12 bin 449 başvuru yapıldı.

 

Bu başvurular, ilgili birimlerce cevaplandırılarak veya diğer belediye ve kurumlara havale edilerek başvuru sahiplerine gerekli bilgi verildi.
 

 

Bilgi edinme başvuruları
Bilgi Edinme Kanunu kapsamında Büyükşehir Belediyesi web sayfasında bulunan “Bilgi Edinme Bölümüne” de 2013 yılı içerisinde toplam bin 394 adet başvuru alındı. Bu başvurular konularına göre ayırıma tabi tutularak ilgili birimlere gönderildi ve bu birimlerin yaptığı inceleme sonucunda başvuru sahipleri bilgilendirildi.
 

 

Açık Kapı’ya Alo 153
Alo 153 ve internet üzerinden ulaşılan Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı birimi, vatandaşlardan gelen her türlü bilgiyi kayıt altına alıp başvuruları ilgili birimlere göndererek takibini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.   (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir