• DOLAR 32.332
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2284.813
  • ...
Cizre MYO Müdürlüğüne yeni atama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Cizre İlçesinde faaliyet gösteren Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünde sürpriz bir değişiklik yaşandı. 

Okulun mevcut Müdürü İbrahim Gürbüzer’in tayininin çıkması sonrası okul müdürlüğüne aynı okulda Müdür Yardımcılığı yapan ve öğretim görevlisi olan Ramazan Vedat Sönmez getirildi. 

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından asaleten atanan Vedat Sönmez, ilk ve ortaöğrenimini Cizre’de, lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde, yüksek lisans eğitimini Gaziantep Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Halen Malatya Üniversitesi İşletme Anabilim dalı, yönetim ve organizasyon bilim dalında doktora eğitimine devam ediyor.

Müdür Vedat Sönmez, “Bende bir görev aldım, bir sorumluluk aldım. İnşallah bu sorumluluğu en güzel şekilde yasallar çerçevesinde yürüteceğime inanıyorum. İdarecilik o kadar kolay bir iş değil. Sorumluluk istenilen bir görevdir. Ama madem yetkililerimiz bize bu görevi vermiş. Bize de en güzel şekilde görevimizi ifa etmek düşüyor. Allah utandırmasın.

Yüksekokulumuz olarak da hedeflerimiz bölgemizin ve ülkemizin nitelikli ana eleman ihtiyacını karşılamak, düşünen, araştıran, sorgulayan, manevi değerlere bağlı öğrenmeyi öğrenen gençler yetiştirmek olduğunu ifade etmek istiyorum.” dedi.

(Abit Dündar –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir