• DOLAR 32.566
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2432.943
  • ...
Diyarbakırlılar nasıl bir başkan istiyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber seçim heyecanı artarken halkın, seçilecek olan belediye başkan adayından beklentileri de gündeme gelmeye başladı. 

Nasıl bir belediye ve nasıl bir belediye başkanı sorularımızı yanıtlayan Diyarbakırlılar, en temel beklentisi ‘hakka riayet eden ve hizmeti esas alan bir belediye’ beklentilerinin olduğunu dile getirdiler. Diyarbakırlıların en büyük beklentilerinden biri de seçimlerin toplumu gerecek olaylara alet edilmemesi. 

Konu ile ilgili olarak İLKHA’ya konuşan Çetin Eren, Belediyeden hizmet beklediğini belirterek: “Diyarbakır’a hizmet eden bir belediyenin gelmesini ve iyi bir belediye başkanının seçilmesini istiyoruz.” dedi.

Belediyenin hizmet konusunda halkına faydası olması gerektiğini savunan Serkan Karadaş ise:  “Belediye başkanının hizmet etmesini istiyoruz. Vatandaşa faydası olan bir belediye başkanı gelsin. Belediyeden beklentimiz temizliğini iyi yapsın çöpleri toplamada dikkat etsinler.” dedi.

Seçilecek belediye başkanının halkına en iyi hizmeti sunması gerektiğini ifade eden Cüneyt Gündüz de Diyarbakır halkının iyi bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Diyarbakır’a seçilecek belediye başkanının dürüst olmasını isteyen Ali Erdoğan ise, “Diyarbakır’a gelecek belediye başkanının hizmetinin kusursuz olması gerekir. şimdiye kadar gelen belediyelerden hiçbirinde memnun değiliz. Hizmet konusunda olsun, çalışma konusunda olsun her yönüyle iyi bir belediye istiyoruz.”diye konuştu. 

Son olarak görüşlerini dile getiren Seyfettin Ezgi de Diyarbakır’a hizmet eden, çalışan bir belediye beklediklerini söyledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için “kim hayırlısı ise belediye başkanlığına o gelsin” dedi. (M. Sait Adıyaman- İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir