• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Halk HÜDA PAR’a güveniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞÜKRÜ GÜNDÜZ / DOĞRUHABER

Siyaset sahnesine çıkmasından sonra büyük bir ilgi gören Hür Dava Partisi, halktan büyük destek alıyor. Kuruluşundan kısa bir süre sonra tüm Türkiye’de teşkilatlanmasını tamamlayan HÜDA PAR, yerel seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

 Yerel seçim çalışmalarını yapan HÜDA PAR bütün kesimlerin teveccühünü kazanmış durumda. HÜDA PAR Midyat Belediye Başkan Adayı Selahattin Yeniay, “HÜDA PAR halkla kaynaşıyor ve halkımız HÜDA PAR’ı tanıdıkça daha çok seviyor. Birileri kendisini bölgenin temsilcisi olarak yansıtıyor olabilir; fakat halk bize destek veriyor. HÜDA PAR; ırkçı bir politika izlemediği ve halkın değerleriyle uyuştuğu için sadece Kürtler içinde değil, bölgede yaşayan Araplar içinde de çok ciddi bir potansiyele sahip” diye konuştu.

HALKIMIZ BİZE TEVECCÜH GÖSTERİYOR
Nüfusunun çoğu Arapça konuşan Gercüş Kayapınar (Aynkaf) HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Samir Özhan da halkın HÜDA PAR’a büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek “Halkımız bize güveniyor. Biz seçim çalışmaları için onları ziyaret ettiğimizde her fırsatta bunu söylüyorlar” diye konuştu.

HÜDA PAR BÜTÜN TÜRKİYE’NİN PARTİSİDİR
Tokat MADAS-DER Başkanı ve HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Erdal Elibüyük de “Biz Türkiye partisiyiz, bütün halkımızı kucaklıyoruz. HÜDA PAR’ın Türkiye’de var olan bütün sorunlar için çözüm önerileri var” dedi.

HÜDA PAR TEMSİLİYET AÇISINDAN DİĞERLERİNDEN ÇOK DAHA AVANTAJLI
HÜDA PAR’ı tanıdıkça halkın HÜDA PAR’a olan sevgisinin ve teveccühünün arttığını ifade eden HÜDA PAR Midyat Belediye Başkan Adayı Selahattin Yeniay, “Bizi tanıyanlar bize teveccüh gösteriyorlar.

Halkımız kepenk kapattıran, molotof atan, dükkânları yakan ve hizmet etmeyen zihniyeti görüyor ve bundan çok rahatsız oluyor. Arap nüfusun yoğun olduğu yerlerde de bu rahatsızlık çok yüksek. Bize teveccüh gösterenler ‘Bölgemizde hizmeti hakkıyla HÜDA PAR yapar’ diyor.

HÜDA PAR halkla kaynaşıyor ve halkımız HÜDA PAR’ı tanındıkça daha çok seviyor. Birileri kendisini bölgenin temsilcisi olarak yansıtıyor olabilir; fakat halk bize destek veriyor. HÜDA PAR’a halk, teveccüh gösteriyor.

HÜDA PAR’ın İslam’ı referans alması, halkın teveccühünü arttırıyor. HÜDA PAR; ırkçı bir politika izlemediği ve halkın değerleriyle uyuştuğu için sadece Kürtler içinde değil, bölgede yaşayan Araplar içinde de çok ciddi bir potansiyeli var. HÜDA PAR halkımızı temsiliyet açısından çok daha avantajlı” şeklinde konuştu.

HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR
HÜDA PAR’ınKayapınar (Aynkaf) Belde Belediye Başkan Adayı Samir Özhan da halkın HÜDA PAR’a büyük bir teveccüh gösterdiğini belirterek “Partimiz tüm halkımıza hitap etmekle beraber burada yoğun olarak bulunan Arap nüfusundan da büyük bir destek alıyor. Halkımız bize güveniyor. Biz seçim çalışmaları için onları ziyaret ettiğimizde her fırsatta bunu söylüyorlar. Bize çok dua ediyorlar. Biz ilçe teşkilatımızın tabelasını, partimizin adını Arapça olarak da yazdık. Bu da burada halkımızın hoşuna gitti” diye konuştu.

BİZ TÜRKİYE PARTİSİYİZ
“Biz, Türkiye partisiyiz. Bütün Türkiye’nin sorunları ile ilgileniyoruz ve var olan sorunların çözümü için projeler üretiyoruz” diyen Tokat MADAS-DER Başkanı ve HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Erdal Elibüyük, “Fikrimizi açıklıyoruz. HÜDA PAR kasıtlı olarak bir bölgeye hapsedilmek isteniyor. Bu iyi niyetle yapılmıyor. Biz Türkiye’nin her bölgesinde teşkilatlarımızı kurduk. Hedefimizde Türkiye’nin bütün illerinde teşkilat kurmak var. Biz Türkiye partisiyiz, bütün halkımızı kucaklıyoruz.”

HÜDA PAR BÜTÜN HALKI KUCAKLIYOR
HÜDA PAR’ın Türkiye’deki bütün halkını kucakladığını ifade eden Elibüyük, “Dışardan birileri bize Türk olduğumuzu hatırlatana kadar parti içerisinde böyle bir durumu hiç düşünmedik. Parti içinde bunu hissetmedik” dedi. Medyanın HÜDA PAR’a yönelik bilinçli olarak bir karartma uyguladığını ifade eden Elibüyük, “Medya bize karartma uyguluyor. Buna rağmen bizim ulaştığımız kişiler partimize teveccüh gösteriyorlar. Batı illerinde görüştüğümüz kişiler, partimizin fikir ve düşüncülerini ve parti programımızı çok beğeniyorlar ve bizi yakından takip edeceklerini söylüyorlar” dedi.

HÜDA PAR’IN BÜTÜN SORUNLAR İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ VAR
HÜDA PAR’ın Türkiye’de var olan bütün sorunlar için çözüm önerileri olduğunu ifade eden Elibüyük, “HÜDA PAR olarak Türkiye’de en çok konuşulan sorunlardan Kürt sorunu ile ilgili çözüm önerileri olduğu gibi Ege’de, Karadeniz’de, İç Anadolu’da, Trakya’da yaşayan göçmen kardeşlerimizin de sorunları ile ilgileniyoruz. Bunların çözümü için programlarımız var” diye konuştu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir