• DOLAR 32.34
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2307.62
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin’in Tarsus ilçesinde hizmetlerini sürdüren Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Yardım Komisyonunun belirlediği muhtaçlara yardım çalışmalarına ara vermeden,  Şubat ayında da  devam etti.

 

Yardımların içeriğine ve dağıtım şekline değinen Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, “Cemiyetimize bağlı yardım komisyonumuz, her ay düzenli bir şekilde mağdur ve muhtaç ailelere, hayırsever vatandaşlarımızın bağışta bulunduğu yardımları ulaştırmaktadır. Yapılan yardımları bizzat birinci elden komisyon ekiplerimiz dağıtmaktadır.” şeklinde konuştu.

 

Bayık, “ Yardım komisyonumuz, 20 aileye her biri 40 TL değerinde gıda yardım paketi,  150 TL değerinde olan 2 adet odun sobası, 500 TL değerinde olan 6 adet battaniye ,  4 adet yorgan, 2 adet döşek,   10 adet yastık ve Bin 500 TL değerinde 9 adet televizyon ve uydu cihazı ile e bir aileye de 100 TL nakit para yardımında bulunduk”  dedi.  

 

Son olarak hayırseverlere çağrıda bulunan Bayık,  “ Tarsus ilçemize  500’e yakın Suriyeli mülteci aile gelmiştir.  Bunların bir çoğu temel gıda maddelerinden yoksun yaşamaktadır. Vicdan sahibi, duyarlı tüm hayırseverlerimizden talebimiz,  yardımlarını ister bizim aracılığımızla, isterlerse bizzat kendileri olmak üzere, bir an önce mağdur ve muhtaç ailelere yardım ulaştırmalarını diliyoruz. Ve şimdiden yapacakları yardımlardan dolayı kendilerine yardım komisyonumuz adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı . (Ramazn Tekyıldız-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir