• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Termal tesisler bir ayda 8 bin kişiyi ağırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Üniversitesi tarafından Ilıcalar Beldesi’nde yaptırılan Uygulama Oteli ve Termal Tesisleri yoğun ilgi görüyor. Tam bir ay önce açılan tesislere, bir ayda 8 bin kişi giriş yaptı.

 Bingöl Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bir ay önce Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş ve çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir törenle açılışı yapılan Bingöl Üniversitesi Uygulama Oteli ve Termal Tesisleri, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Henüz yeni kurulmuş olan bir tesis olmasına rağmen bir ay gibi kısa bir sürede tesise giden ziyaretçi sayısı 8 bini geçmiş durumda. 12 Ocak  tarihinde halkın hizmetine giren tesislere, 12 Şubat  tarihine kadar geçen bir aylık sürede 8 bin kişinin ziyaret etmesi, tesislerin gördüğü rağbeti gözler önüne seriyor.” denildi.

 Açıklanın devamında, “Tesiste 36 yataklı otel, bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere 2 adet 42°C sıcaklıkta termal havuz, 2 adet vücut sıcaklığının altında havuz ve 2 adet VIP termal havuz olmak üzere, toplam 6 kapalı havuz barındırıyor.  2 Türk hamamı, 2 sauna, restoran, masaj ve dinlenme odalarından oluşan tesis, son derece modern bir görünüme sahip. Tesislere ait bütün sistemler, otomasyon programlı bilgisayarlar üzerinden kontrol edilmektedir. Ayrıca kapalı alan dışında da, bir tane açık yüzme havuzu bulunmaktadır.’’denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir