• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
Kılınç: Halkı rüşvet ve rüşvetçilerden kurtaracağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- HÜDA-PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şerif Budak, Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, Kızıltepe İlçe Başkanı Burhan Aydın ve beraberlerindeki partililerle Kızıltepe’de 450 esnafı ziyaret etti. 

Ziyaretler sırasında esnaflarla sohbet eden Kılınç zaman zaman esnafların sorularıyla da karşılaştı. Bir esnafın “Ne gibi projeleriniz var? sorusuna Kılınç, “Basın mensupları da aynı soruyu sormuşlardı. Elbette halkımıza daha iyi hizmet etmek için projelerimiz olmalıdır ama yalandan halka şunu yapacağız bunu yapacağız demiyoruz. Biz en basit ve anlaşılır şekliyle şunları söylüyoruz: Halkımıza yalan söylemeyeceğiz ve halkımıza ihanet  etmeyeceğiz. Yalan ve ihanet olmadıktan sonra bütün projeler gerçekleştirilebilir.” İfadelerini kullandı. 

Manevi hastalıklarla da mücadele edeceklerini belirten Kılınç, “Bugün bölgemizdeki hastalık haline gelmiş eksiklikler yalnız maddi hastalıklar değildir. HÜDA-PAR olarak manevi hastalıklarla da mücadele edeceğiz. Belediye malını çalmayacağız, çaldırmayacağız  belediyelerin malları çalınmadığı takdirde belediyenin hizmetlerine de yeter fakir halkın yardımına da yeter. Partimizin referansı tamamen İslam’dır, programımızı İslam’a göre hazırlamışız.”dedi. 

Esnaf ziyaretleri sırasında bir esnafın  “Biz Kürtüz Kürtler üzerinde baskılar var.” demesi üzerine Kılınç, “Suyuna ve toprağına Allah hükmünün hakim olduğu bir Kürdistan  istiyoruz, dikkat ederseniz tüm çalışmalarımızda Kur-an ve sünnet diyoruz. Kürt, Türk, Arap ve Acem hepsini, bir noktada birleştirebilecek tek güç ancak İslam’dır. Her hak sahibi ancak Allah’ın hükmü ile hakkına kavuşabilir.”diye açıklamalarını sürdürdü.

"Bu halkı rüşvet ve rüşvetçilerden kurtaracağız"

“Eğer halkımız bizi tercih ederse bu bölgeye güzellikler getireceğiz.” diyen Kılınç,  “İlk icraatımız Belediyelerimizin kapısına rüşvet alan da verende melundur tabelalarını asmak olacak. Bu halkı rüşvet ve rüşvetçilerden kurtaracağız. Belediyelerin mallarını yetimlerin malı gibi görüp muhafaza edeceğiz. Toplumun malını toplumun hizmetine tahsis edeceğiz İnşallah. Hakka teslim olmayan halka da hizmet edemez.  Allah’ın hukukuna riayet etmeyen halkın hak ve hukukuna nasıl riayet etsin? İşte bunun için biz tüm çalışmalarımızda İslam’ı referans alıyoruz.” diye konuşmasını tamamladı.

(Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir