• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Umudunuzu Asla Yitirmeyin
Bakanlardan, milletvekillerinden, iş adamı ve sanatçılardan oluşan kalabalık bir heyetle Somali`ye giden Başbakan Tayyip Erdoğan, Somalilere "Umudunuzu asla yitirmeyin, kalbimiz sizinle" diye seslendi.

Diyarbakır, Hafta Sonu İki Konuk Ağırlıyor
Türkiye`nin olduğu kadar Diyarbakır`ında gündemi yoğun… Hafta sonunda Diyarbakır iki konuk ağırlayacak. Konuklardan biri 31 yıllık sürgün hayatından sonra ülkeye dönen Kürt siyasetçi Kemal Burkay, diğer konuk ise, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker.

Güneydoğu Ekspres: Katili Amcası Çıktı
Diyarbakır`ın Yenişehir ilçesinde 2 yıl önce bakkala gitmek için evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Leyla Baykuşak`ı öldürdüğü iddia edilen amcası gözaltına alındı.

ÖZ Diyarbakır: Çocuğuma İyi Bak
Siirt`te şehit düşen Kürt Garlı, memleketi Diyarbakır`da Kürtçe ağıtlarla uğurlandı. Şehidin çatışma günü birliğine izne ayrılmak için dilekçe verdiği öğrenildi.

Hele Şükür
Dicle Üniversitesi (DÜ) Çocuk Hastanesi, çocukların tedavi göreceği önemli merkezlerden biri haline geldi. Açılan ve yakın bir zamanda açılacak olan yeni bölümlerle tedavi edilmeyecek branşta hasta kalmayacak.
M. Salih Keskin - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir