• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman'da silahlı ev baskını: 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Batman’da akıl almaz bir olay yaşandı. Dün akşam saatlerinde Batman’ın Çamlıtepe mahallesinde Milli Piyango İlköğretim Okulu yakınında bulunan bir eve giren kimliği belirsiz kar maskeli üç kişi, aralarında biri kadın toplam üç kişiyi vurarak kayıplara karıştı.

 

Çevre sakinlerinden alınan bilgilere göre, dün akşam saat 22.30 sularında yüzü maskeli olduğu söylenilen üç kişi, kendilerini polis olarak tanıtarak bir eve girdi. Henüz öğrenilmeyen neden dolayı kar maskeli kişiler, kendilerine kapı açan İ.O,’yu silahla vurarak evin içine girdi. Silah sesini duyan diğer ev sakinlerinin bağırması üzerine eli silahlı üç kişi, kadın F.O ile A.R.O’yi de silahla vurarak olay yerinden hızla uzaklaştı.

 

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen çevre sakinleri, ev sakinlerinin kanlar içinde yerde olması üzerine hemen polis ve ambulansı çağırdılar.

 

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, olayla ilgili bilgi alarak eli silahlı üç maskeli şahsı aramaya başladı. Olay yerine gelen ambulanslar ise yaralı üç şahsı, Batman’daki bir özel hastaneye kaldırdı.

 

Burada İ.O tedavi altına alınarak F.O ile A.R.O durumlarının kritik olmasından dolayı Elazığ’a sevk edildiği öğrenildi.

 

Olay yerinde inceleme başlatan polis, kimlik tespiti ve kaçan şahısları yakalamak için geniş çapta soruşturma başlattı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir