• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Batman`daki okullar yarıyıl tatilinde boyandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından 15 günlük yarıyıl tatili süresi içinde Batman’da ihtiyaç duyulan okullarda boya ve onarım çalışması gerçekleştirildi. 

Bu yıl yeni bir uygulamayla okulların boya ve onarım çalışmaları yarıyıl tatiline denk getirtildi. Okullarda verilen eğitim-öğretiminin aksatılmaması için yapılan çalışma, Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat-Yatırım bölümü tarafından gerçekleştirildi. 

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, “2013-2014 Eğitim-Öğretim sezonunun ilk yarısını geride bırakan okullarımızda ihtiyaç duyulan boya ve onarım işleri yapılan planlama ile 15 günlük ara tatile denk getirildi. Bu 15 günlük yarıyıl tatili içerisinde 83 okul ziyaret edildi. Ziyaret edilen bu okulların 64 tanesi boyanmış olup 20 okulda da onarım 15 günlük yarıyıl tatilinde gerçekleşmiştir. Ziyaret edilen okullarımızda güvenlik amaçlı kamera kurulum ve ihtiyaç duyulan okullara jeneratör kurulum çalışması yapılarak ihtiyaç listesi hazırlanmış belirlenen takvim doğrultusunda çalışmalar sürdürülerek ihtiyaç giderilecektir. Genel boyama ihtiyacı olmayan okullarda ise lokal boyama çalışmaları okullarda Eğitim-Öğretimi aksatmayacak şekilde hafta sonu tatillerinde yapılacak.” diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir