• DOLAR 32.584
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2429.668
  • ...
HÜDA PAR Suruç`ta esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA – Seçim çalışmalarına devam eden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş, Suruç esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretine HÜDA PAR Şanlıurfa, İl Başkanı Lokman Yalçın, Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz, İlçe Başkanı Halil Yavuz ve çok sayıda partili de katıldı.
Yoğun ilgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güneş, esnafla ayrı ayrı ilgilenip sohbet etti.

Sohbet esnasında Güneş; “Öncelikli olarak bizler binaları imar etmek yerine insanlarımızı imar edeceğiz. Çünkü toplumuz ahlaki olarak çökmüş durumda. Bizler halkımızı fuhuştan, kumardan, faiz-faizcilikten ve içkiden kurtaracağız.”şeklinde konuştu.
Suruç`un sokaklarının köyü andırdığını ifade eden Güneş,”Suruç sokakları çöpten geçilmiyor.Adeta harabeye dönüşmüş bir köyü anımsatıyor.Oysa Suruç halkı bunu hak etmiyor. “dedi. 

HÜDA PAR’ın Şanlıurfa ve Suruç’a talip olduğunun altını çizen Güneş,  “Şanlıurfa’mıza Suruç’umuza güzel projelerle hizmete talibiz. Allah nasip ederse ve seçilirsek belediyelerin kapısına ‘rüşvet alanda verende melundur’ tabelası asacağız. Hepiniz de o tabelaları göreceksiniz ve halkımızı rüşvetten rüşvetçilerden kurtaracağız. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız.” Şeklinde konuştu. 

HÜDA PAR Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı Suruç esnafı ile halkına teşekkür etti. (ÖMER TAŞ-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir