• DOLAR 32.315
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2291.07
  • ...
Van TSO'dan Kırekin'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve beraberindeki heyet, Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’i ziyaret etti.

 

Ziyarette Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van’daki eğitim durumunu analiz eden ‘Eğitim Raporu’ kitapçığını Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’e takdim etti.

 

Ziyaret sırasında, Eğitimde planlama ve istihdamın katkısının önemli olduğunu belirten, Van İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin, “Van’daki eğitim planlama çalışmalarını Valimiz Aydın Nezih Doğan başkanlığında, ilçelerimizle birlikte yürütüyoruz. Çalışmalarımızı bir kısa, orta ve uzun vadeli olmak üzere üç aşama şeklinde yapıyoruz. Eğitim kurumlarının planlama çalışmalarını, nüfus yoğunluğuna ve ihtiyaca göre belirliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın meslek liselerine ayrı bir pozitif ayrımcılığı var. Organize Sanayi bölgelerinde oluşturulacak olan okullarla birlikte, sanayi için en önemli etken olan kaliteli ve iyi eleman yetiştirilmesinin de gayreti içinde olacağız. Planlamaların sağlıklı yapılması durumunda eğitim ve sanayi bir bütün olarak gelişir.  Bundan dolayı eğitim ile ilgili her konuda öneri ve desteklerinizi bekliyorum.” dedi.

 

Ziyaretin sonunda, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve beraberindeki heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin’e görevinde başarılar dileyerek makamından ayrıldılar. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir