• DOLAR 32.59
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2494.421
  • ...
Bursa'daki çelik kasa hırsızlığında 4 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Bursa’nın Osmangazi ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan hırsızlık vakasının aydınlatılmasına yönelik çalışmalar sonucunda gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri mahkeme tarafından  tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, 31 Ocak Cuma günü Osmangazi İlçesi’nde bulunan bir işyerine, hırsızlık amaçlı giren şüpheli şahısların, işyerinde bulunan çelik para kasasını sert bir cisimle açtığı, 4 bin Dolar, 3 bin Euro, 3 yüz Sterlin, 50 adet çeyrek altın ve 45 gram ağırlığında 2 adet burma bileziği alarak kayıplara karışmışlardı.

 

Ayrıca 3 Şubat  Pazartesi günü, yine Osmangazi İlçesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen ikinci bir çelik kasa hırsızlığı olayında da 1 adet navigasyon cihazı ile 1 adet de dizüstü bilgisayar çalınmıştı.

 

Konu ile ilgili Bursa İl Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar neticesinde, her iki olayın failleri oldukları tespit edilen 4 şahıs göz altına alındıktan sonra, sevk edildikleri adli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikleri  bildirildi. (Veysi Siyah - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir