• DOLAR 32.607
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2497.003
  • ...
İstanbul Valiliğinde 'Seçim Güvenliği' toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Valiliğinde ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı gerçekleştirildi. 30 Mart 2014 günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Seçim Kurulu Başkanı Sabri Bayındır, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, İl Jandarma Komutanı J.Kur. Alb. Mehmet Artar’ın yanı sıra Hür Dava Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Gönül, AK Parti’den Aziz Babuşçu, CHP’den Yüksel Mansur Kılınç, MHP’den ise Abdurrahman Başkan ve çok sayıda parti İl Başkanları ve temsilcileri katıldı. 

 

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin güvenli bir ortamda geçmesi, halkın iradesinin sandıklara adil olarak yansıtılması, seçimlerin huzur ve sükûnet içinde gerçekleşmesi amacıyla düzenlenen toplantıda, siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri de bu doğrultudaki görüş ve önerilerini dile getirdi.
 

 

İstanbul’da yaklaşık 10 milyon seçmen var
İstanbul’da 9 milyon 997 bin 24 oyun olduğu belirtilirken, 25 bin de sandık olduğu ifade edildi. Yerel seçimlerin genel seçimlere göre daha kritik olduğunu ifade eden Vali Mutlu, bunun için de daha ciddi tedbirlere başvurulacağını söyledi.
Ortak dilek ve beklentilerin görüşülerek karara bağlandığı toplantı sonunda, hoşgörü ve medeniyetlerin beraber harmanlandığı İstanbul için seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.   (Muhammed Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir