• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Bursa Umut Kervanı yetimleri giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Fakirlerle zenginler arasında köprü olmayı amaçlayan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası yetim çocukları giydirerek sevindirdi.

Babaları inşaattan düşmesi sonucu yetim kalan 5 çocuğa Umut Kervanı Gıda Bankası sahip çıktı. Yetim çocuklara ve ailelerine çeşitli giyim eşyası ve ayakkabı alan Umut Kervanı yetkililerinden Aziz Kayalık,  Müslümanların kendi çocuklarını nasıl giydirerek sevindiriyorsa yetim çocukları da aynı şekilde sevindirmeleri gerektiğini kaydetti.

Yapılan yardımların kendileri tarafından muhakkak surette fakir ve muhtaçlara iletildiğini belirten Kayalık, “Bizler nasıl kendi çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek istiyorsak bu çocukların da aynı şekilde mutlu olmasını istemeliyiz. Çünkü bunlar Allah’ın bize emanetleridir. Ve bizler de Müslümanlar olarak bu emanete sahip çıkmalıyız. Bu şuur ve kaideyle bize emanet olan yetimlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz ancak bunu da ancak gelen yardımlar nispetinde yapabiliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Hayırseverler de seslenen Kayalık, fakir, muhtaç ve yetimlere yardım yapmak isteyenlerin 0541-298-95-05 numaralı hattan kendilerine ulaşabileceklerini belirtti. (Zeki Aras-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir