• DOLAR 32.423
  • EURO 35.196
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Halep`e varil bombalı saldırı: 21 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye ordusuna ait helikopterin Halep`te muhaliflerin denetimindeki Haydariye bölgesine "varil bombalı" saldırısı sonucu 21 kişi öldü.

Orduya ait helikopterler, Haydariye bölgesine saldırı düzenledi. Ölen ve yaralananların olduğu saldırı nedeniyle bazı evler yıkılırken, onlarca ev ve işyerinde büyük hasar meydana geldi. Varil bombasıyla gerçekleştirilen saldırıda bir araç tamamen yanarken 3 aracın da kullanılmaz hale geldiği görüldü.

Varil bombasının düştüğü yerde büyük bir çukur oluşurken saldırının ardından Haydariye üzerinde uçan bir helikopter de büyük paniğe neden oldu.

Bölgedeki sivil savunma ekipleri, evlerin enkazında ölü ve yaralıları çıkarmaya çalışırken itfaiye ekipleri yanan araçları söndürdü. Sağlık görevlileri de yaralıları sahra hastanelerine taşımaya çalıştı.

Sivil savunma ekipleri, orduya ait helikopterin Haydariye bölgesinde yerleşim yerini bombaladığını, olayda aralarında kadın ve çocukların bulunduğu 21 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Öte yandan saldırının ardında halkın bölgeden kaçmaya çalıştığı, bir kişinin de büyük hasar gören işyerinde bir kafesteki bülbülleri çıkardığı görüldü.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir