• DOLAR 32.573
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2425.742
  • ...
HÜDA PAR fakir ailelerin ev tadilatını yapacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Teşkilatı, sosyal projelerini açıklamaya devam ediyor.

Sosyal projeler kapsamında belediyeyi kazandıkları takdirde Batman’da yaşayan ve evleri yıkık, dökük olan fakir ailelerin ev tadilatını yapacaklarını söyleyen HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, halka hizmet için yola koyulduklarını belirtti.

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Batman İl Teşkilatı, her geçen gün tek tek açıkladığı sosyal projeleri, halk arasında şimdiden büyük heyecan uyandırmaya başladı. Hüda Par Batman Belediye Başkan adayı Gök, belediyeyi kazandıkları takdirde yapacakları ev tadilatlarıyla bu kez fakir ailelerin umudu oldu. 

Dar gelirli ailelere  hayır projesi

Yapacakları yardım ile ilgili İlke Haber Ajansı’na bilgi veren Gök, “Düşündüğümüz diğer hayırlı projelerimizden bir tanesinin de inşallah,  daha önce inşaata başlamış ve ev yapmak isteyen vatandaşımız evini tamamlayamadan parası bitiyor. Maddi imkansızlık yüzünden evlerini tamalayamıyor. Gittiğimiz kenar evlerde bunu görüyoruz. Bazı evler de vardır ki, boyası dökülmüş, kapısı kırılmış, çok eski bir evdir. Bu tür tespit ettiğimiz dar gelirli ailelerin evlerinin tadilatını inşallah yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda boyacı, sıvacı ve inşaat ustalarıyla bir ekip oluşturacağız. Bu ekibimiz sadece tadilata ihtiyacı olan evlerin tadilatını gerçekleştirecek. Bu da bizim dar gelirli ailelere bir hayır projemiz olacak.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir