• DOLAR 32.541
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2433.141
  • ...
BATSO Başkanı Demir`den okul müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Kadir Demir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ‘Türkiye’nin Geleceğine Katkı Veriyor’ projesi kapsamında Batman’da yaptıracağı okulun ihalesinin yapıldığı müjdesini verdi.
 
TOBB’un verdiği okul sözünü tuttuğunu ve okul için gerekli ihalenin yapıldığını belirten Başkan Demir,  “Bu yatırımla birlikte derslik ihtiyacımız bir nebze olsun giderilecek. TOBB’un Türkiye çapında eğitime hassasiyetle baktığını, Batmanımıza da güzel bir okul yapmaları bizi sevindirdi. Basınımız aracılığıyla Sayın Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Son olarak, en kıymetli eserin eğitim alanında yapılan eserler olduğunu, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Demir, “Her yatırımın riski vardır, her yatırımdan zarar edebilirsiniz ama insana yapılan yatırım, eğitime yapılan yatırım her zaman kazandırır. Topluma kazandırır, şehrine kazandırır, ülkesine kazandırır” diye konuştu.
 
Batman`da finansmanı TOBB tarafından karşılanarak yaptırılacak olan eğitim tesisinin 16 Derslikli Anadolu Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon (Yurt) olacak. Okulda Küçük Tip Spor Salonu Yapımı ve Çevre Düzenlemesi dahil toplam kapalı alanının 10 bin 560 metrekare olacağı belirtildi. İşin süresinin 365 iş günü olduğu ifade edildi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir