• DOLAR 32.6
  • EURO 34.682
  • ALTIN 2528.304
  • ...
HÜDA PAR Batman esnafının ilgisiyle karşılaştı-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Hür Dava Partisi HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, ziyaretlere tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Gülistan Caddesi esnafını ziyaret eden Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök ve beraberindeki partililer, esnafın  ilgisiyle karşılaştı.

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Gök ve beraberindeki partililer, öğle saatlerinde Gülistan Caddesi esnafını tek tek ziyaret etti. Ziyaret esnasında Gök ve beraberindeki partililer, esnafa parti broşürü verdi. 

Görüşme esnasında esnafın sıkıntısını da dinleyen Gök, belediyeyi kazandıkları takdirde tüm esnafın sorunlarıyla ilgileneceklerini söyledi. Gittiği her esnafta partilerinin amacı hakkında konuşan Gök, partilerinin hizmet partisi olduğunu ve kesinlikle rüşvete izin vermeyeceklerini belirtti. 

Belediyelere yetim malı gibi bakacaklarını ifade eden Gök, Allah rızası doğrultusunda halka en iyi hizmeti vereceklerini vurguladı. Gittiği her yerde esnafın ve halkın yakın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Gök, kendisine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

Ziyaret ettiği esnafların yoğun ısrarı üzerine bir kaç iş yerinde oturup esnafla konuşan Gök, esnafın sorunlarını dinleyip burada parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında ellerinde HÜDA PAR bayrağını tutarak Gök’ü karşılayan iki küçük kız çocuğunu gören Gök, bu sürpriz karşısında sevinerek çocuklara ilgi gösterdi.

Buradaki tüm esnafı tek tek gezen Gök ve beraberindeki partililer, ziyaretlerini bitirdikten sonra bazı STK’ları ziyaret etti.

(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir