• DOLAR 32.348
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.9
  • ...
HÜDA PAR Mardin adayları esnafın sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman ve Artuklu ilçe Başkanı İsmail Çevik yanlarında HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç ve Artuklu Belediye Başkan Adayı Av. Yahya Turan, kent merkezi ve İstasyonda bulunan sanayi esnafını ziyaret etti. Kapı kapı gezen HÜDA PAR adayları, esnafın derdini dinledi. HÜDA PAR’lılar, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulunarak, halkı rüşvet ve rüşvetçilerden kurtarma sözü verdi.

Mardin’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç’a esnafın ilgisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla ayaküstü samimi sohbette bulunan Büyükşehir Başkan Adayı Kılınç, alışveriş yapan vatandaşları da sordu.

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili Mardin’de memnuniyet verici gelişmeler olduğunu belirten Kılınç, “Hür Dava Partisi olarak Mardin ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. Esnafın teveccühüne mazhar olduk. Tanıtım amacıyla yaptığımız ziyarette, sanayi sitesinde sıcak ilgiyle karşılandık. Bu yakın ilgi ve alakalarından dolayı partimiz adına çok teşekkür ederiz.”dedi.

Artuklu Belediye Başkan adayı Av. Yahya Turan ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı Midyat esnafına ve halkına teşekkür etti.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir