• DOLAR 32.589
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2505.05
  • ...
Tarsus`ta işçileri taşıyan araç kaza yaptı 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Tarsus’ta tarım işçilerini taşıyan minibüs, D-400 Karayolu kavşağında önüne çıkan başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Tarsus D-400 karayolu Mersin-Adana istikametine doğru seyir halinde olan ve tarım işçilerin taşıyan Mehmet  E. Uslu’nun kullandığı 33 NSY 78 plakalı araç, Ertuğrul Gazi Caddesinde D-400 karayoluna çıkan A.K.in kullandığı 01 KF 320 plakalı araca çarptı.

Şiddetli çarpmanın etkisi ile işçileri taşıyan araç kontrolünü kaybederek demir bariyerlerine ve daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Araçta bulunan işçilerden 3 kişi ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Öte yandan kazaya karışan 01 KF 320 plakalı aracın arka tarafı parçalanarak kullanılamaz hale geldi. Araç içerisinde bulunan 2 kişi de yine olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Meydana gelen kaza da korkan ve şok geçiren bazı işçilerin birbirlerine sarılarak ağladıkları görüldü. D-400 kara yolu yaşanan kaza sebebi ile ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, kaza karışan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hâkim Kurt-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir