• DOLAR 32.587
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.534
  • ...
Çınarlılardan HÜDA PAR Adaylarına Sıcak İlgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.Hüseyin Yılmaz ve Çınar Belediye Başkan Adayı Mahmut Tekdal Çınar esnafının sıcak ilgisi ile karşılaştı.

Vatandaşları ziyaret eden belediye başkan adayları, hedef ve amaçları konusunda esnafı bilgilendirdi

Halkın dert ve sıkıntılarını dinleyen adaylar, sorun ve sıkıntılar hakkında çözüm önerilerini paylaştı. Ziyaret ettikleri her esnafın ikram daveti ile karşılaşan belediye başkan adayları, ikramları kırmamaya çalıştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.Hüseyin Yılmaz, vatandaşlara halkın inanç ve geleneklerine bağlı, halkın malına sahip çıkan ve bu imkanları halk için kullanan adayları seçmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Çınar Belediye Başkan Adayı Mahmut Tekdal da, ziyaret ettikleri esnafa, Çınar halkının kendilerinin tanıdıklarını, şuana sürekli halka fayda verecek işler yatıklarını, belediyelerle artacak imkanları halka hizmet konusunda daha fazla kullanacaklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında yol üzerinde bulunan Ak Parti, BDP ve Çınar emniyetini ziyaret eden belediye başkan adayları, vatandaşların sıcak ilgisinden memnun kaldılar.  (Vedat Aydın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir