• DOLAR 32.541
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2433.141
  • ...
Umut Der, Şubat ayında da mağdur aileleri yalnız bırakmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Umut Der Tatvan Şubesi, Şubat ayında da mağdur aileleri yalnız bırakmayarak onlara umut ışığı oldu. İhtiyaç sahibi 30 aileye gıda yardımında bulunan Umut Der, zengin ile fakir arasında köprü olma vazifesini sürdürdü.

Şubat ayında 1. derecede mağdur olan 30 ailenin gıda ihtiyacını karşıladıklarını kaydeden Umut Der Tatvan Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik,  yardım ulaştırdıkları ailelerin tebessümlerinin kendilerini duygulandırıp mutlu ettiğini söyledi.

Daha fazla fakir aileye ulaşmak istediklerinin altını çizen Çeltik, “Duyarlı ve zengin ailelere sesleniyorum. Gelsinler derneğimizin tespit ettiği muhtaç aileleri yerinde görsünler. İster kendileri bizzat bu muhtaç ailelere yardım etsinler ya da biz onların ve muhtaç ailelerin arasında köprü olalım” şeklinde konuştu.

Umut Der’in yardım ulaştırdığı Hâkim Gülmüş, kendisinin inşaattan düşüp kolunu kırdığından dolayı 6 aydır çalışamadığını ifade etti. 5 nüfusla kirada olduğunu ve hiçbir geliri olmadığını söyleyen Gülmüş, “Allah Umut Der’den razı olsu, aylardır bize yardım yapıyor. Onların yaptığı yardımlarla geçiniyoruz’’ ifadelerini kullandı. (Menderes Beysülen-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir