• DOLAR 32.542
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2427.288
  • ...
Kaledir Tesettürümüz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Selamün aleyküm.. bilindigine göre birçok sivil toplum kuruluşları Tessep,i kurdu.. biz bacılarınız olarak sizleri gönülden tebrik ediyoruz.. Asırlardır, yıllardır, aylardır ve günlerdir bu zulüm devam ediyor.. bacılarımız direniyor.. İslamın derin yarasıdır tesettürümüz.... türkiyenin %99,u Müslüman ama velakin burda örtü yasak.. Nedeni nedir bilmiyorum ama tesettüre aç aslanlar gibi saldırıyorlar... örtümü yol ortasında yakan ve yırtanlar... çarşaflı bacıma öcü diyenler.. ve bacımı taşlayanlar... bilmem ki nasıl Allaha hesap vereceksiniz.. umut doludur yüreklerimiz... kimse yıldıramaz bizleri bunu iyi belleyin.. elbet bitecek bu işkenceniz.. mahkemeyi kübrada nasıl hesap vereceksiniz.. kendi kendilerini kahrettiler inönü torunları.. kendilerini perişan ettiler evrenin orduları.. ama yinede başaramadılar... Çünkü Tesettürümüz Kalemizdir Bizim.. hiç bir kirli el uzatamaz eline artık... bacılarım direnin...siz evvelden beri direnişcisiniz.. ta ahrete kadar sürsün bu direnişimiz..haydi bacılarım örtümüz için elele verelim ki zaferi kazanıp da hak edelim..haydi bacılar.. Hz. meryemi utandırmayalım... Hz. Zeynepi utandırmayalım..ve Hz. Sümeyyeler gibi direnin ebu cehil torunlarına...filiz beyaz gitti ama...yerine meyve veren büyük bir çınar bıraktı.. Allah razı olsun.. direnin mücahideler direnin... zafer zülme karşı çıkanadır.. zafer sizlere olsun... Rabbim sizede bizede yardımcı olsun.. haydi biiznillah...
 

Sümeyye Şimşek / Batman
 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir