• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Birkaç Şeytan Zincirlerinden Kurtulmuş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

`Ramazan ayı gelince cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar zincire vurulur.` hadisine güvenerek şeytanların zincirinden kurtulamayacağından sanmıştık. Ama yanılmışız. Birkaç şeytan zincirlerinden kurtulmayı başarmış. Ortalığı boş bulunca da başlamışlar safi zihinleri bulandırmaya.
 

Şeytan bu, işi budur. Nasıl ki Âdem babamızla Havva annemizi kandırıp cennetten çıkartı, aynen bu gün de taktik ve elemanlarını değiştirerek bizleri bu mübarek Ramazan ayının feyz ve bereketinden kaçırtmak istiyor. Ama biz Müslümanların da bu seytanlara diyecek birçok sözümüz var. Artık bütün kandırmaca ve yalanlarınızı biliyoruz. Bizi böyle basit oyunlarla kandıramazsınız artık. İslamda teravih yokmuş gibi boş sözlerinizle bizleri kandıramazsınız. Bu ümmet artık sizi tanıyor ve bu boş argümanlara artık karnı tok.
 

İyi duyun şeytanlar, size inat bu küçük ilçede bile geçen sene göre camii cemaatleri iki kat artmış bulunmakta. Geçen sene namazdan bi haber olan birçok genç Allah`ın izniyle bu sene namaza başlamış. Hem de neredeyse her vakitte camiye geliyorlar. Etrafımız yine Allah`ın izniyle Allah`ın istediği şekilde örtünen bacılarımızla dolmakta.
 

İşte bu kadar gelişmeyi gördükten sonra, tahmin ediyoruz ki, bu aciz şeytanlar kurtulduklarına pişman olmuştur. En iyisi mi, siz gidip yine zincirlerinize bağlanın. Çünkü sizi tanıyoruz artık.
Rabb`im Ramazan ayını hakkıyla ihya eden ve şeytanlara aldanmayan kullarından eylesin. (AMİN)

 

Kamil Demiral / Adıyaman (Kahta) - Yaş: 22

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir