• DOLAR 32.5
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2488.254
  • ...
 `Halka hizmeti hedef edindik`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - HÜDA PAR Gercüş İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını halkı evlerinde ziyaret ederek sürdürüyor. Yapılan aile ziyaretlerinde HÜDA PAR’ın hedef ve gayelerini belirten bir broşür ve HÜDA PAR Belediye Başkan Adayını tanıtan kartvizit veriliyor.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gercüş’te seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren HÜDA PAR Gercüş Belediye Başkan adayı Mehmet Dursun, “Gercüş’te seçim çalışmalarımız devam ediyor. Parti çalışmalarıyla halkımıza hizmeti hedef edindik. Halkın HÜDA PAR’a yoğun bir ilgi ve teveccühü var. Bize gösterilen bu tevecühten bizlerde çok memnunuz. İnşaallah halkımızın yoğun ilgisine bizler de layık olmaya çalışacağız.” dedi.

Dursun, ayrıca “Bizim dışımızda bazı siyasi parti üyelerinin HÜDA PAR ile birlikteyiz, HÜDA PAR Gercüş’te seçime girmeyip bizi destekleyecek’ şeklindeki sözlerin gerçekle hiçbir alakasının olmadığını ve bunu halkın bilmesi gerektiğini” ifade ederek, “Gercüş’te HÜDA PAR’ın herhangi bir partiyle birleşmesi asla düşünülmedi ve söz konusu bile değildir.” Açıklamasında bulundu.

Dursun, 30 Mart seçimlerinin bütün halka hayırlara vesile olmasını diledi.(Fethullah Barlak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir