• DOLAR 32.586
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2412.595
  • ...
`Salavat afişi yarışması`nın birincisi belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

20 Ocak-08 Şubat 2014 tarihleri arasında salavat kampanyasında kullanılacak Afiş Tasarım Yarışması sonuçlandı. Yarışmada Hayrettin Cens’in yaptığı tasarım birinci oldu.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu, yarışmaya dünyanın dört bir tarafından yoğun bir ilgi gösterildiğini belirterek gayretlerinden dolayı yarışmaya rağbet eden ve yaptıkları çalışmalar ile yarışmaya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

“Tüm tasarımcı kardeşlerimizi en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz”

Yayınlanan bildiride,  “ Gerçekten de büyük bir özveri ve yoğun duygusal derinlikli birçok kaliteli çalışma yarışma için tarafımıza gönderildi. İkiyüz’e yakın tasarımcı kardeşimizin göndermiş olduğu yüzlerce tasarım arasından birini seçmek için çok zorlandık. Biliyoruz ki gönderilen çalışmaların her biri de aslında afiş olarak kullanılabilecek değerdedir. Bunun için de emeklerinden dolayı tüm tasarımcı kardeşlerimizi en içten dileklerimizle teşekkür ediyoruz. Ancak nihayetinde bu yüzlerce tasarım arasından da birini seçmek zorundaydık. ” denilerek yapılan çalışmaların her birinin kendileri için çok değerli olduğu ifade edildi.

Gönderilen eserlerin Afiş Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirmeye tabi tutulduğu ifade edilen bildiride, “Peygamber Sevdalıları Platformu 2014 Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında salavat kampanyası için birinciliğe layık gördüğü çalışma Hayretttin Cens adlı kardeşimizin göndermiş olduğu afiş tasarım çalışmasıdır.  Kardeşimizi buradan bir kez daha tebrik ediyoruz” denilerek kazanan afiş çalışması ilan edildi.

Bildiride, birinci olan afiş çalışmasının gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra    www.peygambersevdalilari.com  sitesinden indirilebilineceği ifade edildi.  (İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir