• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Dolandırıcıların yeni yöntemi: 'Tüketici Danışmanlığı'
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Cep telefonuyla aratıp vatandaşı dolandıranların sayısında her geçen gün artış gözlenirken, dolandırıcılık  da giderek farklı bir boyut kazanıyor. Bu kez Kaymakamlık Tüketici Danışmanlığı sıfatıyla ortaya çıkan dolandırıcılar, vatandaşı mağdur ediyor.

 

Bursa Osmangazi Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, tüketici danışmanı kılıfıyla ortaya çıkan dolandırıcılara itibar edilmemesi hususunda vatandaşı uyardı.

 

Tüketici danışmanı olarak kendilerini tanıtan ve dosya masrafı için para talep eden dolandırıcılara karşı vatandaştan dikkatli olmaları istendi. Osmangazi Kaymakamlığı Tüketici Danışmanı sıfatıyla  arayan bu tür şahısların Kaymakamlık yetkilileri ile hiçbir bağlantılarının olmadığına dikkat çekildi.

 

 Kaymakamlığın açıklamasında, “Bu hizmetin Kaymakamlığımız tarafından bedelsiz olarak verildiğinden ve vatandaşlarımızı istismar etmek isteyen bu şahısların da Kaymakamlığımız personeliyle hiçbir ilgisi bulunmadığından olası mağduriyetleri önlemek amacıyla kamuoyunun bilgisine sunulur.” denildi. (Veysi Siyah - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir