• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
İsrail`in Hava Operasyonu Sürüyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin hastane kaynaklarından edindiği bilgiye göre, birkaç gün önce Siyonist işgal güçlerinin Ez-Zeytun Mahallesi`ne düzenlediği saldırıda ağır yaralanan 30 yaşındaki mücahit Eşref Azzam bugün (19 Ağustos Cuma) şehit oldu.

Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçakları geçtiğimiz Salı günü sabah erken saatlerde Ez-Zeytun Mahallesi`nin doğusunda nöbet tutan mücahitlere saldırı düzenlemiş ve üç mücahit saldırıda ağır yaralanmıştı.

Ez-Zeytun Mahallesi`ne düzenlenen saldırıda ağır yaralanan üç mücahitten Musa İştivi, saldırıdan birkaç saat sonra hayatını kaybetmişti. Mücahitlerden Eşref Azzam da bugün hastanede son nefesini verirken diğer mücahidin durumunun hâlâ ağır olduğu bildirildi.

Yeni saldırılarda biri hamile kadın, iki kişi yaralandı

Siyonist işgal ordusunun Gazze Şeridi`ne yönelik saldırıları durmuyor. İşgal ordusu savaş uçaklarının Gazze`nin çeşitli bölgelerine düzenledikleri saldırılarda biri hamile kadın iki Filistinli yaralandı.

Gazze`deki İlkyardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye, işgal uçaklarının Gazze`nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampı`nda elektrik santrali yakınlarındaki bir bölgeye düzenlediği saldırıda iki kişinin yaralandığını açıkladı ve yaralılardan birinin hamile bir kadın olduğunu söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin görgü tanıklarından edindiği bilgiye göre, öğle saatlerinde Gazze kentine düzenlenen saldırı bir otomobili hedef aldı. Kentin doğusundaki El-Bahr caddesinde saldırıya uğrayan otomobildekilerin mucize eseri saldırıdan kurtuldukları bildirildi.

Saldırının bölgede elektriklerin kesilmesine neden olduğunu bildiren Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal uçaklarının El-Meğazi Mülteci Kampı karşısında boş bir binayı da bombaladığını söyledi.

Yerel kaynaklar, Han Yunus`ta İzzeddin El-Kassam`a ait iki yerin de saldırıya maruz kaldığını bildirdi.

Dün sabah Eilat kenti yakınlarında Siyonistleri hedef alan eylemin ardından Gazze Şeridi`ne saldırılara başlayan işgal güçlerinin saldırılarında şu ana kadar sekiz Filistinli şehit oldu ve en az 20 Filistinli yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir