• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Hafta Sonunda Havalar Serinleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz ve Doğu Anadolu`nun kuzeydoğusu ile sabah saatlerinde Sakarya çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Yağışların; Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.



ORDU SELE TESLİM

Hava sıcaklığı, Türkiye’nin kuzey ve batı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette; akşam saatlerine kadar Marmara`nın güneyinde kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık (29)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu (28)

İZMİR: Az bulutlu ve açık (32)

ADANA: Az bulutlu ve açık (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (39)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (26)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (26)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (37)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu; sabah saatlerinde Sakarya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; kıyı kesimleri ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; Orta Karadeniz`in kıyı kesimleri ve Doğu Karadeniz ile Amasya ve Tokat çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Ordu ve Giresun çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusu parçalı bulutlu; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Dünya Bülteni

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir