• DOLAR 32.535
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2425.027
  • ...
Bingöl`den Muhtaçlara Merhamet Eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL- Yaptığı hayırlı hizmetleriyle adını duyuran Umut kervanı Platformu üyesi Bingöl Merhamet Eli Derneği, Ocak ayında yaptığı çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
 
Merhamet Eli Derneği Başkanı Mehmet Tamaç imzasıyla yapılan açıklamada,  Ocak ayında 65 mağdur ve yardıma muhtaç aileye yardım ettiklerini belirterek, “51 aileye kumanya yardımında bulunduk. İhtiyaçlarına göre 14 aileye de nakdi yardımda bulunduk. Muhtaç ailelerimize toplamda 7 bin 706 TL değerinde yardımda bulunduk” dedi.
 
Ocak ayını da hayır ve hasenatla geçirdiklerini sözlerine ekleyen Tamaç, Merhamet Eli Derneği Gıda Bankası aracılığı ile fakirlere uzanmak isteyen elleri fakirlerle buluşturduklarını ifade etti.
 
Hayırsever vatandaşlara da seslenen Tamaç, “Merhamet Eli Derneği olarak 65 mağdur ve muhtaç aileye 7 bin 706 TL değerinde yardımda bulunduk. Yardım paketlerini birinci elden teslim ettik. İnşallah bu yardım faaliyetlerimiz her gün artarak devam edecektir. Derneğimize başvuran binlerce aile var. Muhtaçlığına kanaat getirdiğimiz ve yerinde  yaptığımız tespitler neticesinde muhtaç olduğuna dair bizde adresi olan muhtaç ailelerimize  yapacağınız yardımları yerinde görme imkânını sağlıyoruz. Yaptığınız yardımları bizatihi takip ederek yerinde ve nasıl verildiğini görebilirsiniz. Vereceğiniz yardımın büyüğü ve küçüğü olmaz. Kimin gücü neye yetiyorsa bu noktada bize yardımcı olsun. Bize destek olan, bizleri aracı kılan, çalışmasıyla kendi bütçesinden kısıntı yaparak destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun’’ diye konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir