• DOLAR 32.597
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2505.229
  • ...
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 11. Kongresini gerçekleştirdi. Batman Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşen kongreye Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Hadi Boğatır,  Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş ve esnaflar katıldı.
 
Eski Başkan Ubeyit Akyıldız’ın aday olmadığı kongreye tek liste ile girildi. Yapılan seçim sonucunda Batman Esnaf ve Sanatkarlar asil Yönetimine Başkan olarak seçilen Mehmet Salih Kaplan’ın asil listesinde şu isimler yer aldı:
 
Mustafa Yağız, Celalettin Oğurlu, Eşref Kolaldıran, İbrahim Gezici, Abdullah Alınak, Talat Kara, Süleyman Güneş, Abdulllah Padir, Medeni Toprak ve A.Baki Akdemir.
Batman Esnaf ve sanatkarlar odası yedek yönetime seçilen isimler şunlardan oluştu:
 
Nedim Altun, Lokman Tüzün, M.Latif Ural Suat Aker, Muharrem İpek, Kadri Baytar, Mehmet Turan, M.Hadi Elma, Hüseyin Rüzgar, Mahfuz Yalçın ve Kahraman Güneş.
 
Batman Esnaf ve sanatkarlar odası denetleme  asil yönetimine seçilen isimler:
Burhan Karaer, İdris Sayahan, Edip Yıldırım, denetleme  yedek yönetimine İsmail Ay, Hayrettin Tek Salih Oturakçı.
 
Batman Esnaf ve sanatkarlar odası Yönetimine Başkan seçilen Mehmet Salih Kaplan, “11. Kongre toplatısı yapmak için burada toplanmış bulunmaktayız. Tarihimizde ilk defa böyle bir kongre yaşamaktayız. Çok küçük bir kadroyla ve dinamik bir yönetim karşınızdayız, esnafın sorunlarını biliyoruz, 20 yıllık tecrübemizle esnafın sorunları ile ilgili bilgimiz var bu sorunları çözebilmek ve bu sorunların dinlemek için dinamik bir yönetim ile geliyoruz. İnşallah bu konuda başarılı olacağız ve esnafımızın güvenine layık olmaya çalışacağız.” dedi. 
 
(Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir