• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...
Vali Cengiz'den seçim toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz Başkanlığı’nda, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili olarak Vali Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ile seçime katılacak Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcilerinin katılımıyla “Seçim Koordinasyonu” toplantısı düzenlendi. 

 

Toplantıda seçimlerin halkın iradesinin sandıklara en üst düzeyde yansıtılmasının ve seçimlerin huzur ve sükûnet ortamında gerçekleşmesinin en temel amaçları olduğunu belirten  Vali Cengiz, sorunların çözülmesinde iletişim ve koordinasyonun önemini vurgulayarak seçimlerin hoşgörü kenti olan Mardin’e hayırlı olması temennisinde bulundu.


Toplantıda görüş ve önerilerini dile getiren Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcileri de, “Bizler, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcileri olarak, Mardin’de sevgi, barış, kardeşlik ve birlikte yaşama kültürümüze uygun bir şekilde, demokratik ahlak ilkelerinin yansıtıldığı bir seçim temennisiyle, seçim sürecinin  Mardin’e yakışır bir şekilde yürütülmesi hususunda aynı sorumluluk ve duyarlılığı paylaşıyoruz” denildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir