• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
İDO`dan Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yolcularından gelen yoğun talep ve Marmaray`ın Taksim-Yenikapı bağlantısının hizmete girecek olması üzerine 17 Şubat`ta başlayacak Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferleri ile Bursa`dan gelenlere İstanbul`un her noktasına kolay ve hızlı erişim imkanı sağlanacak.

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ. (İDO), Kadıköy-Yenikapı-Bursa hattında deniz otobüsü seferleri hizmete sunacak.

İDO`dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ocak ayında sonlandırılan Kabataş-Kadıköy-Bursa seferlerinin ardından yolcularından gelen yoğun talep üzerine İstanbul-Bursa arasındaki seferlerini Kadıköy-Yenikapı-Bursa güzergahı olarak yeniden düzenledi.

Marmaray`ın Taksim-Yenikapı bağlantısının hizmete girecek olması üzerine 17 Şubat`ta başlayacak Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferleri ile Bursa`dan gelenlere İstanbul`un her noktasına kolay ve hızlı erişim imkanı sağlanacak.


Bursa`dan gelen yolcular, İstanbul`a varışlarından itibaren Marmaray ve Kadıköy-Kartal metrosunu kullanarak kentte birçok noktaya 15-30 dakika içinde ulaşmalarını sağlayacak seferlerle yıl sonuna kadar 500 bin yolcunun taşınması hedefleniyor.

İDO, Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü hattında 9 liradan başlayan fiyatlarla iki şehir arasında günübirlik seyahatleri kolaylaştırmayı hedefliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir