• DOLAR 32.587
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2415.362
  • ...
Umut Kervanı`ndan hayırseverlere plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi Yardım Komisyonu, yardıma muhtaç ailelere ulaşmada kendilerine köprü vazifesi veren yardımseverlere plaket verdi.
 
Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi Yardım Komisyonu uzun süredir kendilerine düzenli bir şekilde, yardıma muhtaç olan vatandaşlara ulaştırmak için yardımda bulunan hayırsever vatandaşlara, Platform Mersin Sözcüsü Ömer Faruk Ayhan plaket verdi.
 
Her ay iki hayırsever vatandaşa plaket vereceklerini söyleyen Ayhan, şunları söyledi: “İstiyoruz ki, bu verdiğimiz plaketler, yardımsever vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımların gerçek sahiplerine ulaştığının bir göstergesi olsun. Allah hayırseverlerimizden razı olsun."
 
Umut Kervanı Yardım Platformu’na verdiği bağışların gerçek sahiplerine ulaştığını belirten Eczacı Ahmet Karslı ise, “Umut Kervanı Yardım Platformu’na yaptığımız yardımların nereye gittiğini biz kendi gözlerimiz ile gördük. Bundan dolayı kalbimiz çok rahat. Allah kendilerinden razı olsun. Başarılarının devamı dilerim.” dedi.
 
Plaketi alan hayırsever vatandaşlar, Umut Kervanı Yardım Platformu yetkililerine teşekkür etti.  (Osman Öksüz - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir