• DOLAR 32.324
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2298.099
  • ...
SON DAKİKA
Söyleyeceğimizi tasarı içinde söyledik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tekirdağ`daki belediye başkanı aday tanıtım toplantısı öncesinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
Bir gazetecinin, dershanelerle ilgili tasarıya ilişkin sorusu üzerine Avcı, tasarının Meclis Başkanlığı`na iletildiğini söyledi.
 
Bu şekilde, tasarının meclis gündemine alınması için de gerekli işlemin yapıldığını belirten Avcı, "İçeriği de zaten öğrendiniz artık. Dolayısıyla biz söyleyeceğimizi tasarı içinde söylemiş olduk" dedi.
Avcı, "Kamuoyunda dershane düzenlemesi olarak bilinen bu tasarı, aslında sadece dershanelere özel bir tasarı değil. Milli Eğitim Bakanlığının teşkilat yapısında da gerçekten çok köklü değişim ve dönüşümü öngören bir tasarıdır" dedi.
 
Avcı, "28 Şubat mağduru öğretmenlerin pazartesi günü göreve başlaması"na ilişkin soru üzerine ise şöyle konuştu:
 
"Hayırlı olsun. Sadece onlar değil, bu dönemde yaptığımız 10 bin atama var biliyorsunuz. Daha doğrusu 9 bin küsur atama. Onlara da hayırlı olsun. Eskiden beri gelen bir süreç. Daha önceki bakanlarımız döneminde de biliyorsunuz o konuda bazı atamalar yapıldı. Mağduriyetler peyder pey gideriliyor. En son beklenen müracaatları da değerlendireceğiz."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir