• DOLAR 32.593
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2424.625
  • ...
İzmirli esnafa göz indirimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile Özel Gözde İzmir Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Buna göre İESOB'a üye 129 oda ve buna bağlı 150 bine yakın esnaf ile birince dereceden yakınları poliklinik hizmetleri, tanı ve tedavi amaçlı küçük cerrahi müdahaleler, yatarak yapılan tetkikler, tedaviler ve yatak ücretlerinden yüzde 30 indirimli olarak yararlanacak.

 

“İzmir esnafına hayırlı olsun”

İESOB Birlik Plaza'da gerçekleşen protokol töreninde konuşan İESOB Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, "İzmirli esnaf sanatkarlarla yakınlarını da kapsayan karşılıklı bir protokol imzaladık. Yüzde 30'a varan indirimi kapsıyor. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu bir karşılıklı işbirliğidir. Emeği bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

 

Özel Gözde İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cem Güçlü ise "Hastanemizin Türkiye genelinde 7. hastanesi İzmir'de Temmuz ayında hizmete başladı. 20 branşta hizmet veriyor. Ameliyathanemiz, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakımlarımız mevcut. Toplam 44 yatak bulunuyor. Cumartesi günleri de tüm branşlarda hizmet veriyoruz. Acil servisimiz de daima faaliyet gösteriyor. İzmir halkına, İzmir esnafına hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu.

 

Neleri kapsıyor?

Birlik ile hastane arasında imzalanan protokole göre ilaç, malzeme ve SGK tarafından kapsam dışı bırakılan hizmetler hariç olmak üzere, poliklinik hizmetleri, tanı ve tedavi amaçlı küçük cerrahi müdahaleler, radyoloji, laboratuvar ve diğer tetkik hizmetleri, yatarak yapılan tetkik, tedaviler ve yatak ücretleri, cerrahi müdahaleler, ameliyat-konsültasyon hizmetleri yüzde 30 indirimle sunulurken, birinci derecede esnaf yakınları için hastane cari fiyatları üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.  (İlyas Yıldız – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir