• DOLAR 32.607
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2497.003
  • ...
"Önceliğimiz bina yükseltmek değil, ahlakı yüceltmek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emin Güneş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Seçim çalışmaları kapsamında bugün Ahmet Erseven mahallesinde esnaf ziyaretleri yapan Güneş’e Hür Dava Partisi merkez Haliliye ilçe Belediye Başkan adayı Fevzi Kav ve parti teşkilatından kalabalık bir grup eşlik etti.   Ziyaret edilen esnafa belediye başkan adaylarının resimlerinin bulunduğu el broşörü ve parti programının anlatıldığı broşörler dağıtıldı.

 

Yapılan esnaf ziyaretinden sonra her Perşembe Ahmet Erseven Mahallesinde kurulan Perşembe Pazarı esnafı tek tek ziyaret edildi. Ziyarette esnafın hemen hemen tamamına yakını Av. Emin Güneş’in ya okuldan öğrencisi ya da samimi aile dostu olması, ziyaretin çok sıcak geçmesine vesile oldu.

 

Yaptığı esnaf ziyaretlerinde konuşan Av. Güneş parti olarak birinci önceliklerinin bina yükseltmeden önce, ahlakı yüceltmek istediklerini belirterek, “Huzurlu bir toplum istiyorsak, önce insanımızı imar etmeliyiz. Bugün belediyenin yaptığı parklardan dolayı insanlar rahat değil. Çünkü parklarımız tinerci ve uyuşturucu müptelası olmuş insanlarla dolu. İşte bunun için biz diyoruz ki, birinci önceliğimiz insan yetiştirmektir. Biz insanımızı imar edersek, işte o zaman huzurlu bir toplum oluruz” dedi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir