• DOLAR 32.516
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2435.327
  • ...
`Niyetimiz, gayemiz, hedefimiz hayırdır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etmeye devam ediyor.
 
Konvoy şeklinde Gercüş’ün Kayapınar beldesine giden HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök ile beraber İl Başkanı M. Salih Altuğ ve Gercüş Kayapınar Belediye Başkan Adayı Samir Özhan esnaf ziyaretinde bulundular.
 
Hayır için bu yola girdik
Kayapınar belde seçim lokaline yapılan ziyarette konuşan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı Şura üyesi Molla Beşir Şimşek, hiç kimseyle bir rekabetlerinin olmadığını belirtti.
 
Şimşek, “Seçim çalışmalarımız her geçen gün biraz daha yoğunlaşmakta ve her geçen gün HÜDA PAR’a halkın teveccühü, halkın güveni gün geçtikçe artmaktadır. Biz hayırlı bir iş için bu yola girdik. Biz hakikaten hem dinimize, hem dünyamıza yönelik halkımız için hizmet etmek üzere bu partiyi kurduk. Hiç kimseyle bir rekabetimiz yoktur. Kimsenin elindeki ekmeğini, makamını, mevkisini alıp bizim olsun, biz onu yiyelim diye bir derdimiz yoktur. Bizim derdimiz halkımızdır, bizim derdimiz toplumumuzdur, bizi derdimiz insanlarımızın gün geçtikçe cehalete, küfre, edepsizliğe, hayâsızlığa doğru ilerleyişinin önünü kesmektir.” dedi.
 
İnsanlarımıza faydalı olabilmek için bu yola koyulduk
İnsanların gün geçtikçe dinden uzaklaştırıldığını belirten Şimşek,“İnsanlarımız gün geçtikçe örfünden, gelenek göreneklerinden, mukaddesatından genel olarak mahrum bırakılıyor. Bütün bu olumsuzluklara karşı bir şeyler yapabilmek, bu hastalıklara tedavi ve çare olabilmek için Allah şahittir ki biz bu partiyi kurduk. Bizim niyetimiz hayırdır, gayemiz hayırdır, hedefimiz hayırdır. Biz toplumumuza insanlığımıza sadece hayrı götürmek üzere bu yola koyulduk. Partimiz insanlarımıza Kuran ve sünnet içerisinde hizmet etmek üzere böyle bir hizmete talip olmuştur. Bizim derdimiz budur. Biz insanlarımıza faydalı olabilmek için bu yola koyulmuşuz.” ifadelerini kullandı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir