• DOLAR 32.34
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.248
  • ...
Batman`da Demokratik Ofis Sen sendikası kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Bilgisayar İşletmeni olarak  atanan Nezir Akkuş, Din Bir-Sen İl Temsilciğinden sonra Batman’da Demokratik Ofis Sen sendikasını kurdu.
 
Batman Desk (Demokratik Sendikalar Konfederasyonu) İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş, yaptığı açıklamada, “Slogan değil çözüm üreten, günü kurtarma politikaları değil sorun çözen, çalışanları haklarıyla buluşturan Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK), ülkemiz sendikacılığına yön verecek, Türkiye`de sivil inisiyatifi harekete geçirerek, çalışanların sorunlarını her ortamda gündemde tutacak sendikacılıkta değişim hareketini başlattı.” dedi.
 
Akkuş, sendikaların çalışanların yaşam standartlarının korunması ve geliştirilmesi, çalışma hayatında adalet ve eşitliğin sağlanması, çalışma koşullarının iyileştirilmesinde önemli rol oynadığını belirtti.
 
Akkuş, "Biz DESK olarak elimizi taşın altına koyduk. Türkiye`nin konuşmaya, görüşmeye, her türlü özgürlükleri şiddete başvurmadan rahatlıkla çözmeye ihtiyacı var. Bu noktada Türkiye`nin bütün kesimlerini kucaklayan, kaynaştıran ve demokratikleşmesini sağlamayı hedefleyen her türlü sivil toplum örgütüyle ortaklaşmaya hazırız." ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir