• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Kim Bu Namertler?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Gün geçmiyor ki Hüda Par ve gönüllerine saldırı olmasın. Her gün Hüda Par ve gönüllerine yapılan saldırılarla uyanıyoruz. Her akşam bir yerde bir saldırı...
 
Saldırıyı yapanlar ne hikmetse hiç yakalanmıyorlar.


Türkiye`de mustazaf olmak, ikinci sınıf insan olmak herhalde bu olsa gerek. Hiç kimse sahiplenmiyor. Kimse hesap sormuyor, soramıyor. Sen adamlara bir laf ettinmi mide avazları çıktığı kadar bağırıyorlar. Bir fiske vursan sesleri ta dünyanın öbür tarafından duyulur. 


Saldırıları yapan bu namert insanlar kim? Gece vakti ortaya çıkıp halkın huzurunu bozan bu fitneciler kim? Onları koruyup kollayanlar kim? Onlara laf söylemeyenler kim? 


Onlar zannediyorlar ki bu yaptıkları ile bazılarını susturacaklar. Gözdağı verecekler. Ama unuttukları bir şey var ki bu dava sahipleri davaları için feda olmaya hazırdırlar. Allah`tan başka kimseden de bir korkuları yok. Hesaplarını kendileri yaparlar. Sizin gibi başkalarının ihalelerini almazlar, ev taşeronluğunu da yapmazlar. 


Biz biliyoruz kimin yakma yıkmayı sevdiğini, kimin fitne fesat yaptığını. Ama onların ekmeğine yağ sürmeyeceğiz. Halkımızı birbirine kırdırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Halk bunların gerçek yüzünü tanıyana kadar, bunların ne kadar vatan millet düşmanı olduğunu anlayana kadar sabredeceğiz. 


Bizim yükümüz kutsal ve kıymetli. Bizim zamanımız az ve değerli. Biz kalkıp ta yolda bize üreyenlerle uğraşacak değiliz. 


Müslüman ve ehli vicdan halkımız kimin ne yaptığını görüyor ve görecek. Sizler her attığınız molotofla kendinizi yakıyorsunuz. Her attığınız ses bombasıyla zulmünüzü duymayanlara zulmünüzü duyurmuş oluyorsunuz. Her yaktığınız ateşi söndürmeye insanlar çoğalarak gelecek ve söndürecekler. Kimse sizinle beraber gelip de ateşinize ortak olmayacak. Gün gelecek yalnız ve kimsesiz Kurdistanın sokaklarında avare avare gezeceksiniz.


Biz kendimizden eminiz. Biz davamızdan eminiz. Biz halkımızdan eminiz. 


Kendilerinden, davalarından ve halkından emin olmayanlar işte bu saldırıları yapanlardır. Olsun bizde onlara deriz ki; it ürür kervan yürür. Kazdığınız kuyuya düşecek, yaktığınız ateşte yanacaksınız. Hem bu dünyada hem de ahirette. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir