• DOLAR 32.347
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2308.142
  • ...
Dr.Aydın Gök`ten hasta ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Hüda Par Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök, Ankara’da ikamet eden Batmanlı iş adamlarından Şehmus Demir’in 13 yaşındaki kızı Cemre’nin , 5 ay önce geçirdiği trafik kazasından dolayı tedavi gördüğü hastaneden, bir süreliğine izinli olarak  getirildiği  evinde,  geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
Demir ailesinin evinde gerçekleşen ziyarette  Hüda Par Batman Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Gök ve İl Başkanı M.Salih Altuğ hazırda bulundu.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dr. Aydın Gök ve Hüda Par heyeti geçmiş olsun temennilerini ilettikten sonra, yaptığkları seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiler.
 
Şehmus Demir de ziyaret sırasında Dr. Aydın Gök’ün, yoğun seçim çalışmalarının  yanında, hastaları için yaptıkları ziyaretten memnuniyetlerinin bildirerek teşekkür etti.
 
Batman’ın ve bölgenin durumu ile seçim çalışmaları  konularında  karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette,  seçimin sükûnet ve huzur içerisinde geçmesi temenni edildi.
 
Ziyaret sırasında İLKHA Batman temsilcisi Veysi Demir ve Demir ailesinin diğer fertleri de hazır bulundu.
 
Şehmus Demir’in kızı Cemre Demir (13) 5 ay önce Ankara’da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu, beyni hasar görmüş ve o tarihten bu yana, hastanede yoğun bakımda tedavi görmekteyken,  doktorunun izniyle, hastane ortamından uzaklaşmak ve moral kazanmak amacıyla  bir süreliğine memleketindeki evine getirilmişti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir