• DOLAR 32.583
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2439.417
  • ...
HÜDA PAR: Halkımızı rüşvetten ve rüşvetçilerden kurtaracağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Şehmus Akman ve İlçe Başkanı Ekrem Zerey, yanlarında HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç ve Midyat Belediye Başkan Adayı Selahaddin Yeniay, kent merkezinde bulunan esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret etti. Kapı kapı gezen HÜDA PAR adayları, esnafın derdini dinledi. HÜDA PAR’lılar, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulunarak, halkı rüşvet ve rüşvetçilerden kurtaracağı sözünü verdiler.

 30 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik seçim çalışmalarını sürdüren  HÜDA PAR Seçim Koordinasyon Merkezi programı çerçevesinde Midyat’ta esnaf ve kanaat önderlerini ziyaret edildi.

Midyat’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç’a esnaf, ilgisi yoğun oldu. Ziyaret ettiği esnafla ayaküstü samimi sohbette bulunan başkan adayı Kılınç, alış veriş yapan vatandaşların da hatırını sordu. Midyat esnafı da başkan adayının ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, “Bizleri ziyaretinizle mutlu ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.”  Dileklerinde bulunarak tatlı ikramlarında bulundular.

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili Midyat’a memnuniyet verici gelişmeler olduğunu belirten Kılınç, “Hür Dava Partisi olarak Midyat esnafı ilçe merkezinde ziyaretlerimizi yapıyoruz. Esnafın teveccühüne mazhar olduk. Tanıtım amacıyla yaptığımız ziyarette, Midyat’ta sıcak bir ilgiyle karşılandık. Bu yakın ilgi ve alakalarından dolayı partimiz adına çok teşekkür ederiz.”dedi.

Kılınç daha sonra, “Hür Dava Partisi olarak Midyat’ımıza, Mardin’imize güzel projelerle hizmet etmeye talibiz. Allah kısmet ederse ve seçilirsek ilk icraatımız 31 Mart sabahı belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alanda verende melundur’ tabelası asacağız. Hepiniz de o tabelaları göreceksiniz ve halkımızı rüşvetten ve rüşvetçilerden kurtaracağız. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah’tan korkan insanlarız. Partimiz İslam’ı referans almıştır. Allah’ın hakkını gözetenler, hele hele kul hakkını daha çok gözeteceklerdir. Biz göreve geldiğimizde sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz. Gençliğimizin içine düştüğü ahlaki çöküntüden de onları kurtarmak için manevi alanlarda da çalışmalar yapacağız. Çünkü geldiğimiz gelenek, içinden geldiğimiz sivil toplum kuruluşları, âlimlerimiz, şeyhlerimiz, bizi bu terbiye ile yetiştirdi. Herkesten dua ve destek bekliyoruz. Biz bugün ne diyorsak yarında söylemimiz odur. İnşallah bunu herkes görecek.” Diye kaydetti.

 Midyat Belediye Başkan adayı Selahattin Yeniay ise, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı Midyat esnafına ve halkına teşekkür etti.

(M.Sait Başaran İLKHA) 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir