• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Taşyapan'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Bingöl Gazeteciler Cemiyeti, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Taşyapan, Bingöl’ün sorunlarının çözümünde ve projelerin hayata geçirilmesinde basın ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

 

Gazeteciler Cemiyetinin Bingöl’de kurulmuş olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Taşyapan, “Gazetecilerin bir dernek çatısı altında birleşmiş olması,  bizim açımızdan da önemlidir. Basın mensuplarının bir araya gelerek kendi sorunlarını çözüm yoluna koyma adına da, dernekleşmenizi önemsiyorum. Ayrıca kurumlar açısından da bir muhatap oluştu. Dernekleşmek, örgütlü toplumun gereğidir. Bu şekilde örgütlenmenizi de ilimiz açısından önemli ve gerekli görüyor, bundan da memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.  Basın mensupları bizim için her zaman elimiz ve ayağımızdır. Dolayısıyla hizmetler gazeteciler aracılığıyla aktarılıyor. Bir yerde sıkıntı olduğunda da gazeteciler sayesinde ortaya çıkıyor. Onlar sayesinde sorunları çözme imkânına kavuşuyoruz. Böyle bir karşılıklı etkileşim içerisindeyiz. Burada önemli olan bilgiye doğru ulaşmak ve bilgiyi doğru aktarmaktır.  Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’nin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret esnasında kısa bir konuşma yapan Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Şanlı, “Kurum ziyaretleri kapsamında Valimizi ziyaret ettik. Kamuoyunun doğru ve zamanında bilgilendirilmesi adına, kamu görevi gören gazetecilere her türlü katkının sağlanmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.  (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir