• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Önce eşini baltayla öldürdü, sonra yardım istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Gercüş'e bağlı Sapanlı (Babınnir) köyünde eşini baltayla öldüren koca, saldırı süsü vererek 112'den ve köylülerden yardım istedi.

 

Olay Gercüş ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki Sapanlı köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ali Kemal Deniz (56) ve eşi Güle Algan (42) saat 19.00 sıralarında Sapanlı köyüne 4 kilometre uzaklıktaki Bağlıca (Mıdelbe) köyüne misafirliğe gitmek için yola koyuldular. İki saat aradan sonra köye dönen Ali Kemal Deniz, 3 kişi tarafından Kayna Meksuda denilen mevkide saldırıya uğradıklarını, kendisinin kaçtığını eşinin yakalandığını söyleyerek köyden yardım istedi. Daha sonra 112'yi arayan Deniz, eşinin kaçırılıp öldürüldüğünü ve Gercüş-Sapanlı yolunda bırakıldığını bildirdi.

 

Jandarma tarafından gözaltına alınan koca Ali Kemal Deniz'in cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği daha önce de bu tür vakalardan sabıkalı olduğu ve cezaevinden bir süre önce çıktığı belirtildi.

 

Olay yerine jandarma ve savcıyla giden 112 ekipleri tarafından alınan cesedin Güle Algan'a ait olduğu öğrenildi.

 

Gercüş Devlet Hastanesi morgunu kaldırılan Algan'ın cesedi, sabah otopsi için hastaneye gelen savcı tarafından yapılan incelemede kadının silahla değil baltayla öldürüldüğü belirtildi. Cenazenin, otopsi için Diyarbakır götürüleceği bildirildi
Hastaneye gelen Alganın yakınları sinir krizi geçirdi. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir