• DOLAR 32.514
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2436.094
  • ...
Çınar Şefkat Der HÜDA PAR'a saldırıları lanetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Çınar’da faaliyet gösteren Çınar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çınar Şefkat Der, son dönemlerde HÜDA PAR’a yönelik yoğunlaşan PKK/BDP kaynaklı saldırıları lanetledi.

 

Lice’de HÜDA PAR’a yapılan saldırılara tepki gösteren Şefkat Der yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kurulduğu günden beri sürekli yalan ve iftiralarla entrikalarla, kalleşlikle kendilerinden olmayanlara karşı ahlaksız bir politika izleyen bu karanlık yapı, can çıkar huy çıkmaz misali bu huyundan vazgeçmemiştir. Kürdistan’ın dört parçasındaki bütün örgüt, parti ve cemaatlere düşmanlık yapan, saldıran, hedeflerine ulaşmak için şiddette başvurmaktan ve kan dökmekten çekinmeyen, binlerce masum Kürdün katledilmesine sebep olan, çoluk çocuk demeden Kürd köylerindeki insanları evlerinde yakıp JİTEM’den aşağı kalmayan eylemleri gerçekleştiren, camilerde bile masum insanları katleden bu vahşi örgüt, işin en ilginç yanı da, kendini Kürtlerin hamisi olarak lanse etmekten de utanmamakta ve yüzleri kızarmamaktadırlar.”

 

“Samanlık gazisi ile Bulgar göçmeni  Müslüman Kürtleri tehdit ediyor”

“Dün Doğu Perinçek, Yalçın Küçük gibi tescilli Kemalist olan ve Kemalistlerin karanlık örgütü Ergenekon’dan ceza alan Kürd ve Kürdistan düşmanı karanlık kişilerle ahbap çavuş ilişkisi içinde olan PKK/BDP cenahı, bugün de Kızıldere’de arkadaşları öldürülürken kendisi şüpheli bir şekilde kurtulan samanlık gazisi Ertuğrul Kürkçü ve Bulgar göçmeni Nursel Aydoğan  ile elbirliği yaparak ve destek vererek, bunların Kürdistan’da Müslüman Kürtleri tehdit etme küstahlığında bulunmaları ortamını hazırlamaktadırlar.” Denilen açıklamada

 

“Sadece bu ihanetlerle yetinmeyen bu karanlık yapılar, Kürd halkının namus anlayışına yönelerek, “Em jin ne namusa kesîne”, yani biz kadınlar kimsenin namusu değiliz şeklindeki pankartları, örtülü Kürd kadınlarının eline verip, Kürtlerin namus anlayışını hedefe koyarak ortadan kaldırma ihaneti içerisine girmişlerdir. Bununla da yetinmeyerek LGBT’li sapkınları, eşcinselleri parti yönetimlerine alarak bu ahlaksızlığı ve sapkınlığı Müslüman Kürd halkı nezdinde doğal gösterme çabası içine girmeleri ibret vericidir.” denildi.

 

Açıklamada “Daha geçenlerde bu sapkınların Batman’da, BDP’li belediye ve onun yandaşı Eğitim Sen’in katkılarıyla düzenledikleri panelde “ibnelik bir kimliktir” diyerek bu sapıklığa sahip çıkıp, adeta Kürtlerin örf, adet ve değerleriyle alay etmişlerdir. Gelen eleştiriler üzerine Batman Eğitim Sen şube başkanı; “Eşcinsellerde Kürtler gibi ezilmişlerdir, haklarını savunmak suç mudur” minvalinde cevap vererek adeta özrü kabahatinden büyük utanmazlık örneği sergilemiştir.

 

Müslüman Kürd halkımız, Kürtlerin haklarını arama bahanesi adı altında Kürtlerin bütün değerlerini tarumar eden, Kürd gençlerinin esrar ve benzeri uyuşturuculara müptela olmasına sebep olan ve bunu kullanarak Kürtlerin can ve mallarına zarar veren, işyerlerini ve evlerini molotoflayan, tahrip eden serseri bir gençlik tipini ortaya çıkarmaya çalışan bu karanlık yapıların gerçek yüzünü tanımaya başlamıştır. Bundan dolayıdır ki gitgide saldırganlaşmakta ve barbarlaşmaktadırlar. Kendileri dışında hiç kimseye tahammülleri olmayan bu şiddet düşkünü güruh, baskıyla, korkutmayla Kürd halkını esir alarak, sindirerek oyları devşirme derdi içerisine girmeleri içlerine düşen korkuyu, aslında davranışlarıyla dışa yansıtmaktadırlar. Ancak korkunun ecele faydası yoktur. Kürtlerle Müslüman Kürtlerin değerleriyle savaşanlar eninde sonunda kaybedeceklerdir.” denildi.

 

Kürt halkına çağrıda bulunan açıklamada son olarak şöyle denildi: “Kendi memleketlerinde adam yerine konulmayan, işe yaramayan müsveddeleri getirip başımıza adam yapan, Kürd halkına Kürdistan’a ihanet içerisinde olan bu çevreleri iyi tanımaları ve gereken cevabı vermeleridir. Kürd gençlerine çağrımızda; inancına, dinine İslam’a sarılarak yabancı ve yalancı ideolojilerden uzak durmaları ve haklarını İslam dairesi içinde aramalarıdır. Kürtlerde Kürdistan’da, bütün insanlıkta ancak bu şekilde azad olur.

 

Son olarak, hiçbir kültürde olmayan ve insani değerlere sığmayan Lice başta olmak üzere PKK/BDP’li çetelerin barbarca saldırılarını lanetliyor, akıllarını başlarına almalarını, aksi takdirde çıkacak bir ateşin en başta kendilerini yakacağını, iş işten geçtikten sonra duyacakları pişmanlığın, kendilerine fayda sağlayamayacağını bilmelerini istiyoruz.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir