• DOLAR 32.56
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2435.424
  • ...
Tarsus`ta camiinin muslukları çalındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus`un Altaylılar Mahallesi Buharalı Abdullah Efendi Camii`nin şadırvan ve lavabolarındaki 32 adet musluk kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.
 
Sabah namazı için camiye gelen camii cemaatinin muslukların çalındığını fark ettiğini belirten Buharalı Abdullah Efendi Camii Dernek Başkanı Mustafa Erpolat, “Bu gün sabah namazına gelirken vatandaşlarımızdan bir tanesi abdest almaya giderken muslukların çalındığını fark ediyor. Biz de namazdan sonra 155’i arayarak durumu polise bildirdik. Polis gelip olay yerinde inceleme yaptı ve tutanak tuttu.  Biz de dernek yönetimi olarak bu işi yapan hırsız ya da hırsızlar kimse şikayetçi olduk." dedi.
 
Yine daha önce camide hırsızlık olaylarının yaşandığını belirten Erpolat şunları söyledi: “Yine daha önce de yer altı elektrik kablolarımız çalındı. Biz dernek olarak bu işi bir lira 3 lira toplayarak yapıyoruz. Yani hayırseverlerin desteği ile bunları yapıyoruz. Maalesef bunlar da gelip bunları çalarak bu insanlara ihanet ediyorlar. Bana göre de bu bir ihanettir. Bizler de elimizden geldiğince bunların yaşanmaması için çalışacağız.”
 
Şadırvan ve tuvalet lavabolarından çalınan 32 musluk hayırsever bir vatandaş tarafından tekrar taktırılırken, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlatıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir