• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
Ormanda bulunan bebeğin anne babası yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin merkez Mezitli ilçesi Kuyuluk Mahallesi ormanlık alanda kundak bezine sarılı bir şekilde bulunan bebeğin anne ve babası olduğu iddia edilen zanlılar adliyeye sevk edildi.
 
Edinilen bilgilere göre, tüm kamu ve özel hastanelerin doğum kayıtlarının incelenmesinin ardından N.B.E isimli bekar bir bayanın 25.01.2014 tarihinde saat 08.50’de Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ve bu doğumun ise kayıtlara ‘sosyal vaka’ olarak geçtiği tespit edildi.
 
Daha sonra bayan üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda N.B.E’nin Ankara’da babasının yanında oturduğu belirlendi. Yaşadığı adreste gözaltına alınan kadın Mersin’e getirildi. Emniyetteki ifadesinde kadın, erkek bebeğin babasının Mersin’de yaşayan T.T olduğunu söyledi. Daha sonra bebeğin babası olduğu iddia edilen T.T. de gözaltına alındı.
 
Emniyetteki işlemlerin ardından anne ve baba olduğu iddia edilen zanlılar adliyeye sevk edildi.
 
Mersin merkez Mezitli ilçesi Kuyuluk Mahallesi`nde hafta içerisinde ormanlık alanda kundak bezi içerisine sarılı bebek cesedi bulan bir temizlik işçisi polis haber vermiş ve yapılan incelemeler sonunda bebeğin bir haftalık olduğu tespit edilmişti. Erkek bebek cesedi de otopsisi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmış ve ekipler bebeğin anne ve babasını belirlemek için kent genelindeki hastanelerde çalışma başlatmıştı.   (Osman Öksüz - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir